Toronto Lufthavn Pære Lufthavn

Toronto Pære International Lufthavn er den størst og firma lufthavn i Kanal, og den 33th firma lufthavn i den jord i betalingsbetingelser i passager drive handel med( 2015, sig håndteret næsten 41 million passagere, og flere 440,000 operationer).  Check Toronto Rejse Lede henne ved Bautrip for flere oplysning om Toronto.
Den Toronto Lufthavn er placeret 22.5km nordpå i Downtown Toronto, i den kommune i Mississauga, og tjener den område i Ontario, den højst populær sig i Kanal hos 13 million i beboere. Toronto Lufthavn bruges nemlig hub af Luft Kanal, er en passager hub nemlig Vest og cargo luftfartsselskab Forbunds Gengive. Sig ligeledes tjener nemlig en fungerer nedrig nemlig passager luftfartsselskab Sunwing Luftfartsselskab og Luft Trancetilstand.

Istandsættelse

Toronto Pære Lufthavn var omdanne imellem 2004-2007 og aktuelle har 2 fungerer terminal: Terminal 1 og 3 at er sammenhængende af en indre automatiseret oplære. Indeværende folk ophavsmand er ligeledes sammenkædet hos den Klæbrig Værdi Have Meget. Under den restying, den terminal 2 var optaget af Kaj F i Terminal 1. Der er designs hen til forstørre den lufthavn i den nærmeste fremtid selv om den er nødvendig.

Terminal 1

Terminal T1: Det er en ny- bygget terminal og den størst sig i Toronto lufthavn. Håndterer indenlandsk og international flyrejse hos 58 låger opsplittet i 3 kaj (D, E og F). Luft Kanal og al anden Stjerne Alliancen luftfartsselskab at anrette den YYZ lufthavn operere op fra Terminal 1. T1 bruges af ingen- alliancen luftfartsselskab Emirates ligeledes.

Terminal T3

Terminal T3: Den terminal 3 i Toronto Lufthavn var anlagde i 1991 og fortsat udvidet ( i 1997 og i den periode 2004-2007). Den terminal har 48 låger og 3 kaj: En, B og C. Den Terminal indeholder en Sheraton Hotel og en parkering garage begge to landfast med T1. T3 bruges af al Oneworld og SkyTeam luftfartsselskab at anrette Pære. Anden luftfartsselskab: Luft Trancetilstand, Vest, Sunwing Luftfartsselskab, Etihad Airways blandt andre.

Befordre

Af Toronto lufthavn jer kunne uden sammenligning hugge anderledes veje i forsendelse hen til gå i stykker og komme igen hen til downtown Toronto eller noget anderledes bestemmelsessted og byer.

 

Lokal buses:

- Brampton Gennemrejse: Brampton By. send 115 lufthavn gengive.

- MiWay: går hen til Mississauga. sender 7 og 24.

 

Toronto Gennemrejse Opgave (TTC): tilbyder en gengive bus og subway service hen til downtown Toronto. sender 52 Lawrence Vest 192 Lufthavn Raket 300 Blod Danforth (overnight) 307 Eglinton Vest (overnight)

 

GÅ I STYKKER Gennemrejse: Bus og Oplære: hen til/ af downtown Toronto og omgivelser arealer ligeledes. Bare anvendelig af Toronto lufthavn. sender 34 og 40.

 

Rail: OPPE Gengive går hen til downtown Toronto. Rejse rejse: 25 minutter. Afmarchere al mulig 15 minutter.

Terminal Samkøre Oplære: sig sammenknytter begge to terminal (1 og 3).

Taxi: Hen til pille op en taxi:

- Terminal 1: Døre C, D

- Terminal 3 indenlandsk Dør D. international Dør F

Henvende sig til information

henvende 6301 Belægge Dart Dr, Mississauga, OVEN PÅ L5P 1B2, Kanal Lufthavn information: (416) 247-7678

 

Bortkommet og Oprette:

lostandfound@gtaa.com

telefon 1-866-207-1690 (416) 247-7678, afgift omkostningsfrit henne ved 1-866-207-1690 Nemlig bortkommet pas, behage, hidkalde Kanal Grænse Tjenester Agentur: 905-676-5380

Hjælp indeværende website hen til Blive uden sammenligning bekendt med Toronto, og Pære Lufthavn, og beføle hyggelig hos den område, nemlig du har oprette en hel information jer savn hvor flyttende sig hen til indeværende by. Glæde sig ved jeres ophold af finder den steder at er lige nemlig jer!
× Bedst Priser i Automobil Abonnementsafgift!
Ransage i vor automobil abonnementsafgift reservering maskine!