HENVENDE SIG TIL Os
Golfbane
SAMMENLÆGGE JERES Katalogiserer
Toronto Hotel
Fælles Cruises Toronto
Toronto Harbourfront
Toronto Restaurant
Toronto Blomster
Present Kurv Toronto
Jul Present Kurv Toronto
Baby Present Kurv Toronto
Rejse
Toronto Automobil Abonnementsafgift
Idræt
Automotive
Mattress & møbel
Helbred & skønhed
Elektronik
Toronto Bryllup
Hjem & Tjenester
Voksen
Beklædning & Jewellery
Computers & optage
Næring & alkohol
Telekommunikationer
Toronto Cruises
Hitte Lejlighederne , Bebyggelse og Dømme nemlig indkøbe eller leje i den by i Toronto
Speciel Begivenheder i Toronto. Hitte flere info oven på Caribana , den Hinde Festival og lignende.
Toronto Bus Planlægger
Kanal Opstille
Hitte en pågældende i Toronto
Golf Klub Paraply

Den Historie i Toronto Ontario Kanal


Toronto er en Huron folks ord meget sigende 'Meeting Opstille. Den først afgørelse i den hel Toronto område, var Teiaiagon, hvilke var befolket af den Seneca Give udtryk for og så er der ikke mere senere af den Mississauga Give udtryk for oven på den øst bank i den Ringe Flod.

 fransk Frem (1615-1760)

Den først Europæisk hen til opstille oven på den strande i Sø Ontario i nærheden af hvad er nu Toronto var Fransk undersøge Etienne Brule. Toronto var nok så afgørende nemlig det er serie i slæbe og vand sender at led af nord- og roman Kanal hen til den Afgrund i Mexico. Kendt som den "Toronto Overgang", sig fulgt den Ringe Flod, nemlig en betydelig overlappe genvej imellem Sø Ontario og den øvre Stor Sø. Nemlig indeværende anledning Toronto bliver en hed loco nemlig Fransk fur handlende.
Hostilities eksisterede i Europa imellem Engelsk og Frankrig at var bar slut i den kolon afgørelse og inderlig rivalries bebygget imellem den to nemlig de vied nemlig kontrol med den fur samhandel og anden ressourcer. Af September 1760 den Engelsk fik overvunden den Fransk hvem hæve af Nordpå Amerika stavemåde den slut i Fransk liniere.

    

beherske  Simcoe (1793-1812)

Den Amerikaner Revolution af 1776-1783 afsendte loyalists nordpå hen til bliver Engelsk område. Deres afgørelse langs den øvre St Lawrence og ringere sø led hen til den værk i den område i Øvre Kanal i 1791. Designs nemlig en by henne ved central placeret Toronto, var afsluttede af Øvre Canada's først beherske, John Alvorlig Simcoe.
Simcoe overvejende set den landsby nemlig en kommanderende holdning hen til sikre en oprørt Amerikaner afgrænsning. I 1793 han fik noget by lagde ud af den havn, benævner sig York (Toronto var ligefrem benævnt York nemlig en informere periode), og hurtigt han var benytter sig nemlig den hovedstad i Øvre Kanal, opførelse parlament bygninger og gennemskæring vej indenlandsk. Yonge Gade var skabt i 1796, benævnt af Simcoe nemlig så er der ikke mere den Engelsk sekretær i krig Hr George Yonge. Den gade er nu genkendt nemlig den længst gade på jorden henne ved 1,900 kilometer (1,190 mil) og strækker af den kant i Sø Ontario lige oppe sidst Sø Højerestående. I den nedgang i 1796 Simcoe hjemkommen hen til Engelsk oven på afgå og var genanvise hen til militær pligtarbejde i den Vest Give udtryk for.

krig  henne ved York (1812-1815)

Oven på Juni 18, 1812, James Madison, den Direktør i den Amerika, underskrevet en påstand i krig imod Stor Engelsk. Indeværende krig var en outgrowth i konflikt af Engelsk hvem var blatantly med tilsidesættelse af den naval og samhandel beføjelser i den Amerika. Amerikaner borger ligeledes troede at den Engelsk område i Nordpå Amerika var rettelig deres og burde nyde blevet taget under den Revolutionær Krig (1776-1783).
Under den Krig i 1812, York var indfald to gange og selv i korthed taget af OS tvinger i 1813. Fred var underskrevet i december måned 1814, selv om den nyheder gjorde ikke nå til York indtil Februar 1815. Efter den krig i 1812, York følte den opadgående bølge i Engelsk indvandring hen til Øvre Kanal. Dens bagland samhandel bereden hos udvidder landbrug grænse, nemlig dens merchants forsynede landskab forhandlere nemlig engroshandlende, og sig bliver den område hældning knudepunkt.

af  York hen til Toronto (1815-1834)

af  1834 den holdbar- avl by i slut 9000 beboere var indføjet nemlig den by i Toronto, hos en indvælge høflig regering under anførsel af Beredvillig Lyon Mackenzie nemlig først borgmester. Toronto så er der ikke mere opblomstrende.

den  1800's

 • I den 1840s Toronto forøgede dens kommerciel lede, nemlig steamboat havneby aktivitet og gaslit, kanal hoved- gade mærket dens urban rage op.
 • I den 1850s jernbane opførelse bragt den by en stråling web i spor sammenknytte sig hen til Ny York og Montréal, den øvre sø henne ved Georgian Give hals, og tværs over roman Øvre Kanal hen til Detroit og Høns.
 • I den 1850s dens besidde område opfatte var himmelvidt udbygget; alle over en bank, hældning og jernbane entrepreneurship grew herefter.
 • Den by var skabt hovedstad i den ny område i Ontario henne ved Confederation i 1867, og af den 1870s den var bliver udpræget industrialized.
 • EN by i 30 000 i 1851 var slut 5 gange større af 1891, hjulpet af industriel takstliste sikring efter 1879 og den salgsfremmende drive i anførere såsom jernbane opbygge Casimir Gzowski og stormagasin opbygge Timothy Eaton.

den  1900's

 • Af den senere 1890s i en opsving snarlig 20th århundrede, den afgørelse i den Canadian Vest og den aflytning i nord- Ontario's lunde og min anlagde nøjere afsætningsmarked og ressourcer hen til Toronto.
 • I 1911, Hydroelectric kraft hvis eller af den Badehotel- Elektrisk Kraft Opgave i Ontario af Niagara Falder gav letkøbt ihærdighed om mere fabrik opblomstring, den by bank, investering og ansvarsforsikring selskaber krænke områder nå over Ontario.
 • Jord Krig JEG udvidet Toronto's investering og fremstilling omfang
 • I den holden 1920s udvikling fortsat nemlig ny forstad kommune gik op omkring en overløb by i noget halv million.
 • Toronto var slå af den Stor Nedgangstid i den 1930s, endnu Toronto led tilsvarende mindre end mange anden Canadian knudepunkt.
 • Jord Krig II opfriske opblomstring, former elektronisk, fly og præcision- apparat industrier. Og i den opstille era Toronto opsving, nemlig en husere Europa skifte ud dens klæde lager. Indbyggerantal hæve sig i fortsættelse af, slut en million i Større Toronto af 1951.
 • EN Metropolitan regering var oprette i 1953 ind under en livskraftig først bestyrelsesformand Frederick Gardiner. Den Metropolitan Toronto Autoritet håndteret område- omfattende behov. Den subway ordning begyndt af den by i 1949 var oparbejdede, have og afvanding anlægsarbejder var afsluttede og klæde igennem vej bygget.
 • I 1967 ringe forstad var sluttede sig sammen, indlevering en Meter opbygning i den by i Toronto og 5 kreds, hvis næsten Øst York fik ligeledes blive byer af 1991, nemlig deres befolkninger soared.
 • Oven på Juni 26, 1976, efter 40 måneder i konstruktion den CN Tårn er offentlig tilgængelig. Den CN Tårn er Canada’s højst genkendelig og fejret ikon og den jord højest opførelse henne ved en højde i 553.33m (1,815 ft., 5 tommer). Den CN Tårn har blive den symbol i Toronto.
 • i 1998 den ny "megacity" i Toronto kom i eksistens. Toronto så er der ikke mere bliver den 5th størst by i Nordpå Amerika henne ved 2.4 million, hvilke er flere folk end den befolkninger i det meste af den område og territorial i Kanal

information ressourcer hvis eller af den Canadian Opslagsbog og Historyoftoronto.ca