i kanon

Phuket

Phuket ( markant 'Poo-ket') er en stor ø i den ned af den Thailand's vest kyst, i den Andaman Hav. Den ø er omkring den nummer i Singapore, hos noget 40kms (25 mil) i strande. Phuket er placeret omkring 900 kms syd af den nation hovedstad, Bang, og er sammenhængende hen til den overvejende af en...

flere>

Nemlig Scuba Himmelsk:

Lad os opståen hos vor credo: Vi er af den mening at rejse er den bedst kilde i rejse information.

Det er grunden vi har setup Jord, en lukke op tilfredshed rejse lede, der hvor folk af på alle leder og kanter den klode kunne skrive om den steder de elske, den hotel de opholdt i, den restaurant at nyde spist.

Al mulig noget af den rejse lede kan editeret direkte, netop falde i hak den [ redigere] knap og gå foran. Jer kunne lave om på den info jer hitte, lave en opvurdere, sammenlægge en hel by eller netop en advokatstanden eller en restaurant.

Gør indeværende arbejde? Vi mene sig gør. Takket være indeværende henvendelse World66.com har blive sig i den højst hel rejse ressourcer oven på den indre, hos 149,869 artikler oven på 79,285 bestemmelsessted på alle leder og kanter den jord. Artig info, flere ajour end jer hitte i rejse bøger. Indskrive nemlig dig selv. Og burde jer hitte noget forkert info, en hotel at har sluttet nede, hvilke, lad være anke, men opføre. Jer kunne lave om på sig. Det er lige til jer.

Og sammen vi kunne skabe world66.com den bedst rejse lede oven på den klode.