UANT túlnyúlni Amundsen- Skótul Állomás Egyetem területe

 

 

hát

 

 

 

Élethez szükséges statisztika Est. 1956, Diákok, állítják a kutatók: 200

  Körülbelül a Egyetem
  Akadémiai Programokat
  Bebocsátások
  Atlétika
  Közigazgatás
  Giving -hoz UANT
  Kutatás
  Művészet és Múzeumok
  Könyvtár és Média
  Akadémiai Napilap
  Csillagmagasságmérő Csillagvizsgáló
  Hallgató Élet
  Különféleség Hivatal
  Dolgozószoba Külföldön
  Nemzetközi Kapcsolat
  egyiptomi táncosnő Mama

 

 

Ha -unk fő Egyetem Csúcs egyetem területe és McMurdo túlnyúlni egyetem területe fekszik -on Antarktisz szélsőség legközelebbi New Zealand, a Amundsen- Skótul egyetem területe van több felé a continnental székhely- alul -ból világ -nél geográfiai Déli Rúd. Ez ideiglenes tákolmány ez -unk a leg--bb keresett- után kutatás állomás. Amerikai állítják a kutatók és diákok volna folyamatos lakott a könnyűség óta 1956. Valóban, Amundsen- Skótul Előszoba ( fenti), ülő -on Déli Rúd, is sits -ra közel 3 km -ból jég, ami alatt van a szárazföld partot ér maga.

 

Volt három történelmi egyetem területe épületek itt- a eredeti 'shack' -ból 1956, egy geodéziai kupola (Buckminster Kallós ihletett) -ból 1975, és egy nagy kettő- emelet ( három ha egy számol a gólyalábak), ma Amundsen- Skótul Előszoba. A első épület ecame elavuló mikor havazik lassan összegyűlve körül it,without  a anyagi eszközök -hoz eltávolít ez. A arány -ból 'entombement' volt csak felső 1 m által év. Egyenletes a geodéziai szerkezet van fenyeget mellett havazik felhalmozás.

Amundsen- Skótul Geodéziai Kupola.

A kupola alap akar fed fél egy foci mező, és ez felső 15 m magas közepén. -ban épült nemcsak mint egy Déli Rúd alap de jaj kutatóközpont részére atmoszférikus és astrophysics dolgozószoba, magasan értékes -nél Ross Kollégium -ból Természettudomány és a Skótul Antarktisz Tanul kollégium

A egyedülálló sarki helyzet anyagi eszközök astrophysical kutatásvezet -on Amundsen- Skótul van most -ban követelés világszerte. Négy távcső (beleértve a időszerű DASI, Vipera és Piton egységek, szintúgy egy nagy (10 m) Déli Rúd Távcső, tervezett az Egyesült Államok által, van fordítás ez -ba egy első- osztály kutatás állomás. Lát egy fantasztikus idő- csúszás video készítette egy -ból -unk Antarktisz állítják a kutatók.

 

A legújabb része EGY- S BETŰ Egyetem területe, most -a fő állványzat terület, dátumok -ból 1999. Volt szándékos -hoz megakadályoz havazik felhalmozás mellett lét épít -ra gólyalábak, -hoz enged a többség -ból havazik úszik hágó alatt ez. Ráadásul, ez épület van haza -hoz a legtöbbje a állítják a kutatók és diákok most működő itt. -hoz lát időszerű feltételek -nél Déli Rúd, legyen szíves belépés a MINKET Antarktisz Műsor webcam.

Lökdösődés és sürgés-forgás -on Déli Rúd Állomás- geodéziai tudomány kupola van -on jobb

Több UANT Elhelyez