Q & Egy

 

A leg--bb Keresztül Kérdés körülbelül Antarktisz & UANT

 

 

 

egy betájolás

 

részére diákok

 

hát

 

 

 

 

  Körülbelül a Egyetem
  Akadémiai Programokat
  Bebocsátások
  Atlétika
  Közigazgatás
  Giving -hoz UANT
  Kutatás
  Művészet és Múzeumok
  Könyvtár és Média
  Akadémiai Napilap
  Csillagmagasságmérő Csillagvizsgáló
  Hallgató Élet
  Különféleség Hivatal
  Dolgozószoba Külföldön
  Nemzetközi Kapcsolat
  egyiptomi táncosnő Mama

 

 

bevezetés -hoz Antarktisz és -a Egyetem

Antarktisz van a hideg, a legszárazabb, kanyargós, távoli, és a legmagasabb ( -raátlagos) szárazföld. UANT van burkolt folyamatos -banAntarktisz tervez részére felső 40 évvel ezelőtt. Más országok volna együttesen fuss programokat -ban Antarktisz ugyancsak, -val a tárgyi -ból megvalósítás egy jelenlét -ban -unk félelmetes partot ér, tudomány, ésgondnokság ebből hely. Nacionalizmus  presztízs vezet nemzetek -hoz lenni burkolt -ban részvétel -ban tevékenységek itt.

Antarktisz van egy békés terület, szabad -ból nemzeti követel és elérhető részérea jótétemény -ból minden az emberiség. AAntarktisz Szerződés Rendszer birtokol teremtett egypolitikai környezet -ban Antarktisz amit ma van nagymértékben jellemzett mellettegyüttműködés és közös megértés. Nonetheless, hét nemzetek csendes csinálkövetel -hoz részek -ból Antarktisz, némely átfedő, és lappangó nézeteltérésekmarad egy elhajló valóság- egyenletes ha távoli. A végén, bármennyire, Antarktisz bennszülöttek és tudósok május lenni burkolt -ban kereszttűz -ból ezek nemzetek kellet volna ők valaha kísérlet -hoz kierőszakol -uk követel.

UANT's megállapított politika van -hoz ellen-- kiterjeszt akármi helyzet amit május keletkezik. UANT van egy bíráló elem -ban ígéret a vidék állandópolitikai változatlanság. Ráadásul, működő -ban együttműködés -val sok nemzetek, aUANT játszik egy fontos szerep -ban konzerváló egy törékeny és közel régiökológiai rendszer melyik szolgál mint egy jelző -ból jövő környezeti irányulszerte a bolygó.

Q &  egy

Q 1: A déli rúd van sötét részére sok hónapok közben a év. Ezek hónapok van hívott " déli tél" és előfordul közben Június, Július és Augusztus. Hogyan csinál a Egyetem Csúcs Egyetem területe működik -ban egész sötétség?

Egy. A egyetem területe hazudik -on mellett a él -ból a szárazföld hol a sötétség van nem olyan hosszan, mint -nél rúd, de részére körülbelül hat hét van egész sötétség -on UPC. A egyetem területe gyújtás rendszer, mindkettő bent és szabadban történő,   van kiterjedt és szolgál -a a leg--bb fontos cél közben ezek hét, szereplés sok mint stadion fények csinál -hoz megvilágít egy éjszaka vad -ban sportszerű verseny. Ráadásul, egyetem területe vonzások ilyen erőtlenség  termál tavak van mint népszerű mint valaha közben a sötét hét. Egyik sem ebből van -hoz mond ez nem egy furcsa és somehowunique  tapasztalat -hoz lenni -ra egyetem területe ezen kor alatt idő.

Q2 : Hogyan doesplant  élet ilyen mint a fák és virágok -ban botannical kert életben marad -on egyetem területe mikor  pihenés -ból szárazföld van meddő -ból letelepít élet?

Egy: A teljes egyetem területe van körülvett -nél CECS akadály melyik van több mint egy vonal -ra egy térkép. Belső rész a akadály, hő körforgásba hoz -ban talaj átmenő éles, és levegőben átmenő a CECS rendszer. Nem kemence van bemutat -ra egyetem területe és van nem veszély -ból kilő. Minden -unk egyetem területe épületek van fűtött, mint a pihenés -ból egyetem területe van, -ból talaj megjelöl A energia jön -ból hő -ban és körül Egyszárnyú ablak. Csúcs maga.

szia" kids! Akarsz -hoz lát mi a CECS akadály úgy néz ki mint? Volna -a  körülbelül  Tesla Letelepít -on egyetem területe lehetőségek oldal? -a a forrás -ból hő energia -on UPC! Ha nem, fog másik megjelenés!"  <---------kettyenés on me!

 

Q 3: Van Antarktisz szárazföld vagy ország?

Egy: Mindenki tud Antarktisz  egy -ból hét szárazföld, de nem mindenki tud amit ez is egy szerződés kijelöl hely ez minden -ban tény  nyit ország. De ez nyit ország nélkül egy tőke város. Azért ha megnézed -on egy atlasz térképe Antarktisz, nincs csillag -val egy körbejárni it- csak kicsi pontok hol letelepedés van. Antarktisz ország nem szükség egy tőke, mert -unk Uram van -ban 1961 Antarktisz Szerződés Rendszer, melyik van mint fontos egy dokumentum értünk mint a MINKET Alkotmány van részére Amerikaiak ( lát szöveg alul):

Q 4: Csinál a egyetem volna egy jég halászat ütő

Egy. Csakúgy most, nincs jég halászat ütő, de van egy havazik- szánkózás ütő, egy síelés ütő és egy kutya- szánkózás ütő, egy sakk ütő, között más tél sport.

Q 5: Ha Antarktisz nem volna egy tőke város, ki adott a egyetem -a helyzet?

Egy. Cikk 1, 2 és 3 -ból ATS fekszik a földmű amiben a egyetem szabadon hajt, whileArticle  15 megalapozott a egyetem maga.

Q 6: Mikor tett a primitív emberek megérkezik -ban Antarktisz?

Egy. Rövid idő a bizonyít van nem teljesen döntő köszönhetően a hiánya írott hanglemezek és havazik fed, c betű. 300 B.C. van a leg--bb valószínű elképzel. Nagyszótárok  csodálatos Polinéz utazás melyik hozott a letelepedés -ból Hawaii és Húsvét Sziget hozott kicsi összeköt -ból emberek mereven -hoz Antarktisz ugyancsak.

Q 7. Ez költségek sok pénz -hoz széttart személy etetett, meleg és beszerez elég villamosság -hoz fuss gép. Hogyan csinál a egyetem hajtás ezek ár és csinál ez megengedhető elég -hoz vonz diákok?

Egy. Antarktisz van egy szigorú környezet és külső rész a CECS határ-, igen ár egy nagy mennyiség -hoz eltartás épületek fűtött és fuss villamosság nekik. A UPC egyetem területe, bármennyire, van távoli kevesebb drága személy mert a energia van látszólag szabad óta 1987. Előtt amit év, a egyetem drámaian kevesebb diákok Ráadásul, messzeség tanulás van most megtett online, vágó a költségek egyenletes több.

Q 8: Nem veszélyes -hoz él -ban Antarktisz? Mi ha egy melegítő goes ki és emberek fázik?

Egy. -ból álláspont -ból biztosítás, diákok van felelős részére -uk saját viselkedés és biztonság távoli a egyetem területe rács, de -ra egyetem területe, theheating  rács volt szándékos -val sokszoros bőséges rendszereket melyik fizikai nem tud becsuk legyőz -ban tandem. Egy jó hasonlóság arehospitals  -ban egy őrnagy város: mikor a erő gridshuts  távoli, a kórházak csendes functionbecause  hát létrehozó jön -ba operáció. Ügyben -ból UPC, a erő letelepít nem tud becsuk távoli mert ez megkövetel nem külső rész bemenet -hoz fenntart -a operáció.

Q 9: Nem Antarktisz elszigetelt -ból a világ maradéka?

Egy. Igen az, de szabályos feltollaz jön -hoz szárazföld heti -ból Ausztrália, New Zealand, Argentína és Békés Sziget. Csónakok belép Antarktisz kikötők szabadon közben a nyár hónapok.

Q 10: Mi ha egy hallgató gets egy fogfájás vagy pnemonia- van ott akármi kórházak?

Egy. persze A UANT kórház van elhelyezett jobb -ra egyetem területe, lát egyetem területe" Egészség".

Q 11: Van ott telefon és van Internet belépés inAntarctica ?

egy : Természetesen! Antarktisz nemzetközi telephonecode  van 672 és .aq van -a Internet birtok kiterjesztés. Telefon működik átmenő hold, bár Smartphones van most elsősorban -ban használ hála -uk kényelem és állandó hálózat belépés A Iphone G3S és Google Android Telefon van példa -ból egyek használható -val a hálózat. Internet belépés részére UPC jön átmenő a McMurdo szolgál. A MINKET katonai GPS is hajt -ban Antarktisz, mint csinál a ESA's Galíciai Hold Rendszer részére utasítás.

Q 12: Van Antarktisz bűncselekmény üldözött vagy biztos?

Egy. Antarktisz van a a legbiztonságosabb szárazföld -ra föld Egyetlen kettő bűnök volt tudosított -ban -a teljes történelem óta 1961, mindkettő beleértve MINKET Haditengerészet személyzet -on McMurdo Állomás éjszakai mulató.

szia" kids, -a -a haver Sült újra! Antarktisz van egy igazán biztos hely! Hatóságaink elvitt ki -uk atlasz és alapít a országok -val a a legkisebb mennyiségek -ból bűncselekmény, és statisztikusan összefüggésbe hozott a alacsony értékel -ban Svájc és Izrael -hoz egyetemes hím lőfegyver tulajdon. Nem csodálatos amit egyetemes fegyver tulajdon birtokol ahigh  statisztikai viszonosság -val alacsony bűncselekmény értékel? Persze ez! eredményképpen, Antarktisz hím fegyver tulajdon van egyetemes, andfemale  fegyver tulajdon van bátorít, de nem szükséges. Allright, lát ya legközelebb!"

Q 13: Van a UANT Könyvtár a legtávolabbra déli a világon?

Egy. Igen, a UANT Könyvtár van a a legdélibb valóságos könyvtár a világon, de van egy kicsi gyűjtemény -ból könyv -on -unk túlnyúlni egyetem területe -on Amudsen- Skótul Állomás -nél déli rúd

Q 14: Mi izgató kutatás alkalmak van haladó -ra éppen most -on UPC?

Egy. Egy érdekes terület van -unk kutatás infollowing  stabil izotóp aláírás mentén a hosszúság -ból pecsét bajusz és átmenő gyűrű -ban fogak.  egy pofaszakáll ad a következő napi élelem fejadag történelem -ból pecsét felső körülbelül 4 évvel ezelőtt, és fogak felső egy élet idő.  vagyunk jelenleg gyűjt példák -ból bemutat pusztaság lakosságok és volt érvényesítés -unk mező tanul -val a fókák -on Taronga Állatkert Sydneyben Austtralia. Vagyunk kipróbálás -hoz elhelyez történelmi gyűjtemény -ból teletöm jég fókák részére -unk kutatás, és ouruniversity  látszik -hoz lenni az egyetlen hely körül -val információ -ra történelmi gyűjtemény -ból pecsét példány. Történelmi példák akarat beszerez egy ablak vissza bele évszaki- és évente változat, előbbi a felmelegítés esemény mi most lát -ban vidék.

Találtál a válaszol ön voltak látszó részére Ha nem, kérdez a Hóember egy kérdés közvetlenül!