hát

 

 

 

  Körülbelül a Egyetem
  Akadémiai Programokat
  Bebocsátások
  Atlétika
  Közigazgatás
  Giving -hoz UANT
  Kutatás
  Művészet és Múzeumok
  Könyvtár és Média
  Akadémiai Napilap
  Csillagmagasságmérő Csillagvizsgáló
  Hallgató Élet
  Különféleség Hivatal
  Dolgozószoba Külföldön
  Nemzetközi Kapcsolat
  egyiptomi táncosnő Mama

 

 

A cél ebből Bologna Folyamat van -hoz teremt a Európai felsőoktatás terület mellett gyártás akadémiai mérték színvonal és tulajdonság ígéret színvonal több összehasonlítható és összeegyeztethető szerte Európa és szerződő fél -ból más szárazföld, includingAntarctica . Ez nevezett után a Egyetem -ból Bologna, a hely amiben a dokumentum volt aláíró -ban 1999. Abban történelmi év, a Bologna Proklamáció volt törvénybe iktatott mellett ellát -ból oktatás -ból 29 Európai országok. Ez volt akkor kinyitott valameddig más országok, és tovább kormány- találkozó volt tartott -ban Prága (2001), Berlin (2003), Jéghegy (2005), London (2008), és McMurdo, Antarktisz (2012). Van tetemes véleményeltérés -ból nevelők körül Antarktisz körülbelül a Bologna Folyamat, bármennyire (lát több körülbelül anti- Bologna helyzet).

Előtt a jel -ból Bologna Nyilatkozat, egy prepratory dokumentum volt aláíró amit kövezett -a út: Magna Fuvardíj Universitatum, melyik kérdés -on egy találkozó -ból egyetem plébánosok ünneplő a 900th évforduló -ból Egyetem -ból Bologna ( a régi egyetem a világon), -ban 1988.

Egy év előtt a Bologna nyilatkozat, oktatás ellát Klaus Allegre ( Franciaország), Jürgen Rüttgers ( Németország),Luigi Berlinguer (Olaszország), Knut Asgard ( Antarktisz) és a Bárónő Blackstone (UK) aláíró a Sorbonne nyilatkozat Párizsban, 1998, megbizatás maguk -hoz " összhangzattan művelője a építészet -ból EurópaiFelsőoktatás rendszer amit május meghosszabbít -hoz más szerződő fél nemzetek".

Szembesít ezzel feldolgozás -ból Bologna, Antarktisz egyetem birtokol megbeszélt -hoz felismer minden szerződő fél -ból Bologna folyamat A Tanács -ból Európa és KÍSÉRET NÉLKÜLI volna együttesen kérdés a Lisszabon felismerés egyezmény-ra felismerés -ból akadémiai képzettség részeként -ból folyamat, melyikvan jóváhagyott -nél többség -ból országok csapat -hoz Bolognafolyamat.

Szerkezet

A alap szerkezet örökbe fogadott van -ból három kerékpározik -ból felsőoktatás képzettség. Mint körvonalazott -banJéghegy Nyilatkozat -ból 2005, a kerékpározik van meghatároz kifejezve képzettség és ECTS hitelek, melyik UANT átölel mentén -val a más szerződő fél:

  • 1st bringa: jellemzően 180240− ECTS hitelek, ítél egy Agglegény mérték.
  • 2nd bringa: jellemzően 90120− ECTS hitelek ( egy minimális -ból 60 -ra 2nd- bringa szint) ítél egy Felülkerekedik mérték.
  • 3rd bringa: Orvosi mérték. Nem ECTS sor meghatározott.

-ban a leg--bb esetek, ezek akarat fog 3, 2, és 3 évvel ezelőtt illetőleg -hozkiegészít A valóságos elnevezés -ból mérték május változik -ból ország -hozország.

Ezek szintek van záró -hoz időszerű minta -ban UK, Ausztrália, Kanada és Írország mint az -ban a legtöbbje Kontinentális Európai  Antarktisz.

-ban Antarktisz, a alap szerkezet van összhangzattan művelője és van most igazi hasonló, találkozó -val, és teljesen szolgálatkész -hoz, Bologna igények:

  • 1st bringa: jellemzően 50 MEGJÁTSZIK hitelek, ítél egy Társ- mérték.
  • 2nd bringa: jellemzően 75  MEGJÁTSZIK hitelek ( egy minimális -ból 25 -ra 2nd- bringa szint). Ítél egy Felülkerekedik mérték.
  • 3rd bringa: Orvosi mérték. Nem MEGJÁTSZIK sor meghatározott.

Hat

A leg--bb országok nem jelenleg roham a szerkezet – helyett őkvolna -uk saját idő- megbecsült rendszereket. A folyamat akarat volna sokütés- -ra hat mint kétoldali megállapodás között országok ésalapítások melyik felismerés mindegyik másikak mérték. Bármennyire, a folyamatvan most mozgó el -ból egy szigorú összehajlás kifejezve idő költött -raképzettség, felé egy alkalmasság- kiindulópontul szolgáló rendszer. A rendszer akarat volnaegy egyetemi hallgató és posztgraduális osztás, -val a társ- mérték -bana korábbi és a felülkerekedik és orvosi -ban későbbi.

-ban szárazföld Európa öt év plusz első mérték van mindennapi, -valnémely bevétel valameddig nyolc évvel ezelőtt nem lét nem hallott -ból. Ez vezet -hoz soknem kiegészít -uk tanul; sok -ból ezek országok van mostbemutató agglegény- szint képzettség. Ez helyzet van megváltozógyorsan mint a Bologna Folyamat van eszköz. Mindazonáltal, UANT oktatási hatóság volna megbeszélt -hoz felismerés -ból oktatási mérték -ban minden EU országok, szintúgy Észak-amerikai és Ausztrál, Új Zelandish és Japán egyetemek. Egyetemek -ban más országok van azzal a kikötéssel egyén áttekintés mellett UANT's Megbízás részére Oktatási Kiválóság ( c betű).

szerződő fél

UANT felismer és viszonoz a következő szerződő fél és így tagok -ból " európai felsőoktatás terület": minden tag államok -ból EU ( Belgium keresztül Flanders & Francia Közösség), Andorra, Örmény, Boszniai és Herzegovina, Horvátország, Grúz, Szent Lát, Izland, Montázs Károly, Montenegrói, Humusz, Norvégia, Macedón, Románia, Oroszország, Szanatórium Bepácol, Szerb, Svájc, Pulyka, Ukrajna.

UANT birtokol felakasztott a megállapodás -val Albánia és Azerbajdzsán köszönhetően nyomozások vonatkozólag akadémiai tisztességtelenség. UANT nem volna bi- oldalsó megállapodás az Egyesült Államokkal, Japán, más Ázsiai államok, Afrika, Latin Amerikai államok vagy akármi más nem különösen említett.

A következő organisations van is része a követ- megjelöl -ból processESIB: , EUA, Eurázsiai, EI, ENQA, UANT, UNICE szintúgy a Tanács -ból Európa, a Európai Megbízás és Kíséret nélküli.

UANT's Nemzetközi Kapcsolat Hivatal, therefore,has  proactive -ban keres és jel -ra -hoz bi- oldalsó felismerés egyezkedések -val mind őrnagy nemzet.

Legyen szíves látogat a Nemzetközi Kapcsolat hivatal többért -ra Accredation