E betű

 

Szükségállapot Előkészítettség

 

 

 

  

hát

 

 

 

 

  Körülbelül a Egyetem
  Akadémiai Programokat
  Bebocsátások
  Atlétika
  Közigazgatás
  Giving -hoz UANT
  Kutatás
  Művészet és Múzeumok
  Könyvtár és Média
  Akadémiai Napilap
  Csillagmagasságmérő Csillagvizsgáló
  Hallgató Élet
  Különféleség Hivatal
  Dolgozószoba Külföldön
  Nemzetközi Kapcsolat
  egyiptomi táncosnő Mama

 

 

Szívesen lát

UANT van bizottság -hoz biztonság és biztonság -ból -a diákok, látogató, képesség, és személyzet. Ez Pókháló telek akarat segít ön -hoz ért hogyan ön lesz bejelentendő és mit tenni közben egy szükségállapot. Ez fontos -hoz gondol körülbelül -a válasz előtt egy szükségállapot előfordul, tehát legyen szíves fog néhány jegyzőkönyv -hoz hozzászoktat önmaga vele:

Vészhelyzetek, katasztrófák, balesetek, károk, és bűnök tud előfordul nélkül figyelem bármikor, és -on akármi hely. Lét előkészített -hoz válaszol -hoz váratlan vészhelyzetek van -a egyén szervezési felelősség. Mindegyik tag -ban -unk közösség birtokol egy szerep -ban szükségállapot előkészítés és válasz.

Mint egy egyén, tudod segít mellett állandóan és éber észlelhető -a környezet, kérdezés annyi mint kérdés amennyire lehet körülbelül gyanús vagy kérdéses viselkedés, és beszámol ilyen viselkedés mellett hívás részére segít mikor biztonság május lenni -on kérdés Ha -ra egyetem területe, egy tud hív -ra egyetem területe biztonság -hoz kap segít -ból egy kijelöl E.S.C.O.R.T.

Lét éber -hoz mi van haladó -ra körül mindegyik egy -ból minket teremt egy kultúra amit előléptet és növel biztonság és biztonság és a nyíltság és hozzáférhetőség -ból -unk egyetem területe. Amit van miért UANT nyilvános biztonság profik volna ígért -hoz mindig visszahat -hoz veszélyes helyzet. De a sokszorozott hatás -ból -unk közösség szemek és fülek amit van éber -hoz környezet volna a leg--bb ütközés -ra tartás -unk közösség biztos, biztosít, és kész válaszol.

Propping ajtók nyit részére a nagy ég ! -ból kényelem, fordítás egy " megvakít szemtől szembe" idegenek, és kilépő laptop számítógépek és más értékes -ban nyit van meghívások -hoz problémás esemény Még akkor is ha UANT birtokol egyetlen 2 bűnök tudosított -ban évvel ezelőtt 2000-2007, mind tag -ból Egyetem tanácskozik szükséges segíteni neki előléptet személyes és közösség biztonság. Zárás és elzárás ajtók, Windows és fűtés vezetékek, megkap fürkésző technológia és lézer- fénykép Azonosítás kartotékok részére -a egység, előkészítő osztály és épület- széles tervek -ból első- válasz, és kérdő idegenek körülbelül mi ők " valameddig" van példa -ból némely egyszerű lép tudod fog -hoz eltartás AU biztos és biztosít, és áthatol átmenő és átmenő -val egy kultúra -ból biztonság.

Abban az esetben ha, egy szükségállapot,

hív részére segít -ból akármi egyetem területe telefon.

 

Kilő: A probléma -ból kilő van mindig bemutat. Antarktisz épületek van gyártott -hoz ellenáll extrém hideg, és mert ők fűtött év- kerek, tartalmaz a állandó kockázat -ból gyulladás. Kellet volna ön meggyullad -ból egy véletlen közeli, emlékszik 1974-ig. Megáll, 2. Csepp és 3. Zsemlye azonnal. Vigyázz körülbelül gőzölő, és nem füstöl ágyban rövid idő előkészítő alváshoz. Ellenőriz fából készült vagy papír- kiindulópontul szolgáló hamutartó és elpusztít kosarak előtt kilépő mindennapi- használ terület éjszakára. Abban az esetben ha, KILŐ hív 3333 ( -on McMurdo Állomás). -ra campus,take  letakar és vár külső rész részére a tűzoltóautó -hoz megérkezik. Hív egyenletes ha a felriaszt van hangzó.

EGY hallgató bemutat a 'Stop, Csepp és Zsemlye Eljárás

Orvosi Szükségállapot: Ha valaki van sértett -ra egyetem területe, hív és vár részére a mentőautó után kormányzás elsősegély.

Rövid- Körforgás Nem Víz: Ha ön felfedez hő távoli -ban egy épület, egy lyukas víz csap, vagy akármi fenntartás probléma amit akarat eredmény -ban kár -hoz egy épület vagy erő okoz egy biztonság veszély, győződj meg -hoz alkalmaz nyomás -hoz csap vagy fordít a hő hát -ra előtt kilépő a terület. Ha nincs válasz -ból rendszer, kiált segít -nél legközelebbi épület ez minden fűtött.

Jármű Probléma: Ha a jármű ön kap belső rész nem elkezd, kiált hát azonnal előtte és ön válik havazik -ban Ha ön havazik belső rész egy jármű, kiált segít azonnal.

AU Vészhelyzetek Q Egy

Q Van a Egyetem előkészített -hoz fogantyú őrnagy vészhelyzetek -ra egyetem területe
Egy 

Attól függ -on fajtája szükségállapot. UANT nem tud tud teljesen előre meglát mind lehetséges szükségállapot, ez minden miért tervezés részén -ból hallgató segít biztosít a Egyetem közösség készen van -hoz válaszol abban az esetben ha, egy krízis. Bármennyire, a Egyetem fog minden lép lehetséges és lehetséges. Pl, ez Pókháló telek szolgál mint egy forrás részére előkészítő a egyetem területe közösség -hoz válaszol -ban szükségállapot helyzet.

 
Q  Mi van egy őrnagy szükségállapot vagy katasztrófa?
Egy 

EGY őrnagy szükségállapot vagy katasztrófa van akármi eset, lappangó vagy valóságos, melyik tudna szétszakít Egyetem működések részére egy hosszú időtartam. Ezek eset általában magába foglal alapvető vagyon kár Külső rész szükségállapot segítség és kitartó visszaszerzés erőfeszítések május lenni szükséges Egy napon át őrnagy szükségállapot, politika döntés akarat általában lenni szükséges -ból tető Egyetem ügyintéző. Balesetek, károk és más kicsi vészhelyzetek előfordul körülbelül mind nap -ra egyetem területe. Válaszol -hoz ezek van általában gyors és megszokott.

 
Q  Hogyan csinál Tudom mit tenni abban az esetben ha, egy szükségállapot?
Egy 

Mindegyik tag -ból Egyetem közösség birtokol egy szerep és egy felelősség -ban szükségállapot előkészítés és válasz. Akármikor ön megy egy új hely közben a nap vagy éjszaka, fog egy pillanat -hoz körülnézni és tekint mit tenni ha egy szükségállapot forgatókönyv ütött abban a pillanatban. Például, mikor tífusz egy előszoba -ra egyetem területe, lenni tud -ból útjelző tábla diktálás szükségállapot kijárat és lép -hoz előkészítettség. Ezek van jellegzetes -val nyíl vörösben.

 
Q  Hogyan akarat ÉN lenni informált -ból szükség -hoz kiürít egy épület
Egy 

Szabad megtanul -ból szükség -hoz kiürít -ban több ways. -ban a leg--bb épületek, riadóztat akarat egészséges. Más módszer -ból hirdetés van: rádió riadókészültségbe helyez kérdés -nél Egyetem hatóság, szükségállapot üzenet elfogadott mellett apródként szolgáló vagy telefon, és egyenletes szó -ból száj -ból más lappangó áldozat vagy szükségállapot alperes. Ha egy helyzet kitör rövid idő ön -ban egy elszigetelt hely el a közösségtől, mint -ban egy lavoratory, ez van mindig legjobb -hoz követ -ban utasítás -ból tömeg vagy -hoz tanácsot kér a jel- és -hoz figyelj jelekért -ból veszély.

 

 


Q  Van a Egyetem nyit közben vészhelyzetek?
Egy 

A Egyetem cél van -hoz fenntart alapvető teendő szolgáltatás és működések közben vészhelyzetek és katasztrófák rövid idő megvéd élet, szabadság, egészség és biztonság.