H

 

AU EGÉSZSÉG ÉS Emberi Szolgáltatás

 

 

 

 hát

 

 

 

  Körülbelül a Egyetem
  Akadémiai Programokat
  Bebocsátások
  Atlétika
  Közigazgatás
  Giving -hoz UANT
  Kutatás
  Művészet és Múzeumok
  Könyvtár és Média
  Akadémiai Napilap
  Csillagmagasságmérő Csillagvizsgáló
  Hallgató Élet
  Különféleség Hivatal
  Dolgozószoba Külföldön
  Nemzetközi Kapcsolat
  egyiptomi táncosnő Mama

 

 

Javítható Az élet minősége

-hoz szolgál a nyilvános mellett javítható egészség és az élet minősége van -unk küldetés -on Egyetem Egészséggondozás és a UANT Kórház. Mi befejez ez -val -unk elkötelezés -hoz kiválóság -ban oktatás, kutatás és klinikai gond. Mert UANT's -ra egyetem területe hallgató lakosság van kisebb mint -a online hallgató alap, -ra egyetem területe diákok van választható részére szabad egészség gond- nem anyag mi a hallgató szükséges- egy UANT egészséggondozás telefonközpontos akarat vigyáz ez.

Egyike a legjobbaknak

Az évek során, -unk hírnév -ból kiválóság birtokol felnőtt szerte Viktória Partot ér és túl mint már van nekünk elismert mint egy -ból " legjobb Kórházak Körül" részére a 3rd év és számolás.

Tulajdonság Gond

Mi -on UANT Egészség hisz -ban haladó egy többlet- kilométer -hoz ütközés -unk egyetem területe, vidék, szárazföld és világ. Ez filozófia lefordít minden tekintetben. Az valami szeret egy nővér mondás, " nekem van némely többlet- idő, van bármi más ÉN tud csinál részére you." Vagy, az némileg hasonló egy orvos bevétel még egy megnéz egy MRI, X BETŰ- Fénysugár vagy MACSKA átkutat előtt végződés egy vágyódik nap csak -hoz győződj meg semmi birtokol papucs mellett. Mi beszerez könyörületes, állapot- -ból- a művészet klinikai gond -hoz -unk páciens.

Akadémiai Kiválóság

Az némileg hasonló egy egyetemi tanár erősködő amit diákok kap ez pontosan jobb mert némely nap ez erő csinál a különbség között élet és halál vagy alkalmatlanság. Mi oktat elegendő, caring gyakorlati emberek, nevelők és tudósok részére ez szárazföld és túl.

Keresés Tisztel

Az némileg hasonló egy egyetemi tanár költés vég nélküli óra keres a orvosi áttörés -ból tommorow világ. UANT fejlődések a orvosi tudás -ból emberi fajok mellett újító kutatás és fejlődés, és befektetés -ban nemzetközi pharmicutical companies melyik ad tudományosságok és segít lefordít -unk felfedez -ba pályázatokat amit május segít emberek majd.

UANT Kórház van elhelyezett -ra egyetem területe -on:

3 Ringstraße, Egyetem Csúcs, Hangya. THX 1138.

kórház Elektronikus levél