AU túlnyúlni McMurdo Állomás

 

 

hát

 

 

 

Élethez szükséges statisztika Est. 1956, Diákok, állítják a kutatók: 1000

  Körülbelül a Egyetem
  Akadémiai Programokat
  Bebocsátások
  Atlétika
  Közigazgatás
  Giving -hoz UANT
  Kutatás
  Művészet és Múzeumok
  Könyvtár és Média
  Akadémiai Napilap
  Csillagmagasságmérő Csillagvizsgáló
  Hallgató Élet
  Különféleség Hivatal
  Dolgozószoba Külföldön
  Nemzetközi Kapcsolat
  egyiptomi táncosnő Mama

 

 

-unk nagyarányú túlnyúlni pont van is a legközelebbi, coastalMcMurdo  Állomás (lát térkép),elhelyezett egyetlen 50km -ból fő egyetem területe, -ra Ross Sziget. Ez sziget van csak távoli a part, és egy permenant jég polc összeköt ez -hoz szárazföld. Valójában, egy ide-oda jár szolgáltatás fut túl és -ból McMurdo túlnyúlni telek -hoz fő egyetem területe. Itt -unk diákok és állítják a kutatók fontolóra venni egy sokféleség -ból Antarktisz földrajzi probléma, vezet tudomány kísérlet és előad a nap- -hoz- nap működések mozgató Viktória Partot ér -ba egy világ- osztály kutatás terület. Az egy izgató idő -hoz lenni -on UANT-McMurdo állomás (lát video).

Legyen szíves jegyzék Mt. Erebus -on pont, aztán Alap csak déli -ból ez

 

UANT diákok, annyi mint személyzet ki dolgozik -ra Antarktisz, lát McMurdo Állomás előtt valaha látás -uk végső rendeltetési hely, beleértve Egyetem Csúcs. Ez mert nemzetközi diákok és állítják a kutatók megérkezik -ban Antarktisz keresztül McMurdo's repülőtér, Vilmos Mező. Mellett út -ból McMurdo, UANT diákok eljut és -ból -uk haza országok.

A túlnyúlni egyetem területe maga áll kutatás székhely és személyzet élő botvívás, és egy kicsi de sürgölődő városi magtok. Diákok talál ez egy izgató hely -hoz találkozik új emberek -ból különböző kitenyészt, turista és profik. Felső 1/4 -ból minden Antarktisz él itt, és nem egyetlen Antarktisz állítják a kutatók. Ez is haza -hoz a legmagasabb- szint Amerikai politikusok -ra Antarktisz, nevezetesen a Idősebb U.S. Jellegzetes -ban Antarktisz, a Nemzeti Tudomány Alap (NSF) Jellegzetes, és a Antarktisz Támogat Társ- (ASA) csoport.

Diákok működő vagy látogatás McMurdo volna a alkalom -hoz használ felszentelt lehetőségek támogató alap és alkalmazott kutatás vezet -ban Viktória partot ér Egyetem műszaki, vegyészek és analyists van elérhető, mint van laboratórium és számítógép támogat botok.

McMurdo Állomás van a távközlés kerékagy nemcsak -ból Egyetem -ból Antarktisz, butalso  látogatás Amerikai kutatás fuvaros- innen UANT van -ban állandó kapcsolat -val -a más túlnyúlni egyetem területe és Egyetem Csúcs, és -ból hereAmerican  tudomány fuvaros nyom -uk el- csapat parti ki van részt véve -ban küldetések -ban kontinentális belső.

UANT's csillagászati csillagvizsgáló -ra Egyetem Csúcs, fuss -nél Ross Kollégium -ból Természettudomány, használ felszerelés elhelyezett -on McMurdo -hoz fontolóra venni összegyűjtött adat és mérés, és váltás hold, partot ér- ült és GIS információ.

A McMurdo egyetem területe -on félhomály

Skótul Alap ( nem -hoz lenni megzavarodott -val Amundsen- Skótul Állomás) van McMurdo Állomás nővér letelepedés, helyezkedő alig tovább lefelé az úton, de jól bent gyaloglás messzeség. Volt is épült a késő 1950s, de a megkülönböztető zöld épületek ( lát alul), melyik van minden összekapcsolt -val fűtött folyosók amit használ technológia hasonló -hoz amit  Egyetem Csúcs, időpont -ból 1976. Diákok és állítják a kutatók itt ( sok -ból New Zealand) vezet kutatás elsősorban -ban föld tudományok.

 

Skótul Alap

Vannak szabályos ide-oda jár -ban egy hurok között Skótul Alap, McMurdo Állomás, Vilmos Repülőtér és Egyetem Csúcs. A ide-oda jár utazás fog körülbelül 30 min közrefogva McMurdo és Skótul, 15 min -hoz repülőtér, és 90 min -hoz -unk fő egyetem területe. Bár a távolságok van rövid, a ide-oda jár van korlátozott -hoz 30 km/hr.

Több UANT Elhelyez