Bibliothčque Buckminstera kallós

 

 

 

hát

 

 

 

újságok          

 

  Körülbelül a Egyetem
  Akadémiai Programokat
  Bebocsátások
  Atlétika
  Közigazgatás
  Giving -hoz UANT
  Kutatás
  Művészet és Múzeumok
  Biblioteque és Média
  Akadémiai Napilap
  Csillagmagasságmérő Csillagvizsgáló
  Hallgató Élet
  Különféleség Hivatal
  Dolgozószoba Külföldön
  Nemzetközi Kapcsolat
  egyiptomi táncosnő Mama

 

 

 

a Antarktisz Nap

 Szívesen lát -hoz Világ

Szent Cím

 A legdélibb Könyvtár

könyvtár   Kazalba rak

 

Tech és Websites

látogat  -unk Kiállítás: Egyetemes Történelem

  

A Kallós Bibliothčque és -a média szolgáltatás van egy fontos része nyilvános élet -on UPC egyetem területe. Elhelyezett -on 11 Ringstraße -ban -a igazi központ, a Bibliothčque van egy összejövetel és találkozó hely részére -unk diákok és barátaik. -unk Bibliothčque épület kávézó és coffeehouses van bók mellett egy könyvesbolt. Ellenőriz -hoz lát mi van haszon ott, mint vagyunk jelenleg csinálás egy tisztás kívül némely -ból -unk régi könyvesbolt -hoz helyet ad részére modernizált számítógép és pókháló- kiindulópontul szolgáló rendszereket.

 

A Olvasóterem van szándékozott -hoz beszerez megfelelő belépés -hoz fogás anyag részére UANT diákok. Ez tartalmaz felső 500 kötet -ra történelem, törvény, közgazdaságtan, politikai tudományok, nemzetközi kapcsolat, tudomány, mathmatics, közgazdaságtan, lélektan, alkoholizmus, és társadalomtudomány. Minden zárgondnok olvasók van elérhető részére használ -ban olvasóterem ugyancsak mint egy kiválasztás -ból más hasznos források. Anyag van engedményes -hoz -ra- egyetem területe diákok -val kölcsönvétel jogok. Legyen szíves belépés a legutolsó historiographical kutatás -banAngol Egyetemes Történelem 1748-1765 ( kiárusítás, Psalmanazar. Smollett, et. al.) itt.

 

Számítógépek

Számítógépek van a magtok -ból akármi jó könyvtár, és miénk házigazdák egy labor szponzorált mellett közösség teendő. Nekik van is segített -hoz beszerez információ vonatkozólag e betű- felad/ adat igények, egy új tekintet -ból tanulás -on UPC. Diákok és állítják a kutatók hasonló volna KORTY belépés -hoz számítógépek -ban Crary Tudomány és Mérnök-tudomány Központ (CSEC), is tudni mint a Crary Labor -on McMurdo. Internet Szolgáltatás van feltéve.

A segít iskolapad, nyit 24 óra által nap, hét napok által hét, van a fő pont -ból kapcsolat részére számítógép- és szoftver- kapcsolódó probléma és van elhelyezett -ban Rm. 133, Könyvtár Bld. Számítógép támogat részére a Crary Labor -on McMurdo van feltéve mellett tudomány támogat személyzet elhelyezett -on 2nd emelet -ból Fázis 1 -ból CSEC.