művészet -ból Antarktisz Állandó Bemutat. Antarktisz, eltérően a leg--bb szárazföld, birtokol nem tehát sok változatlan kitenyészt mint vándorló összeköt -ból felfedezők, tudósok és diákok. Mi féle művészet birtokol Antarktisz ihletett -ból -a látogató?
történelem -ból Antarktisz Állandó Bemutat. Fejest ugrik levegőbe műtermék és hanglemezek -ból emberi letelepedés és kutatás -ból hideg szárazföld a Földön. Shakleton's állóképesség és minden a téma -ból -unk történelem, -unk történelmi sikerek és mulasztások.
KasiArt: Utazás -ba egy Világ -ból Varázslat. Új Kiállítás 2012: mi lemegy levegőbe hely voltál érzés értesítés -ból -ban álmodott, nagyított mellett azok -ból nappal. A hely -ból leállósáv számolás ki mutat egyik sem, és a szemtelen törlés -ból kétkedés.
hallgató Művészet Vonás Kiállítás 2012: Pets. ez év téma volt pets -ban Antarktisz és hogyan ők eltartás társaság emberekkel ki május nem volna sok barátok itt és van egyedül részére vágyódik időköz -ból idő.
ad ez egy Latolgat! A művészet -ból sms üzenet. egy -ból újszerű sok új probléma van a instantaneousness -ból kommunikáció- melyik tud terem keserűség és sajnál. De UANT's kedvenc nem- emberi entitás mutat itt hogyan a a egyén tud hely a sajátos láncok azon -uk étvágy részére azonnali kielégítés: LATOLGAT Szakáll!

a Fogalom Művészet -ból Állás Von Medvey Nyár 2011. A trailbreaking digitális illusztráció és fogalmi művészet -ból Miszter. Von Medvey van fenés -ban -ra egy nagy látomás -ból hely nap- erő és más haladó fogalom, és hogyan ezek dolgozik -hoz enyhít a makro arány világ probléma.
Rahim Blak -ban Korabeli Művészet Tél 2011. egyike a leg--bb újító fiatal művész -val Antarktisz ties működő Európában, Rahim Blak birtokol hágó határ- és teremtett szerkezet -ból maga- kifejezés -ban egy új és eredeti stílus.
hiányosan Törvényes Paralegal. igazság lehet megvakít nem több után UANT's Video -ból Év!hiányosan Törvényes Parelegal kikutat a határ- között heves szüret fantázia és a nyers valóságok -ból 21st Évszázad per. Overlawyered? Nincs probléma!
szegény Tervez: Esés 2011. -val egy stílus és szívós maga- bizalom amit visszahív Antarktisz bonyolult környezeti és gazdasági-társadalmi- leszögezni, SZEGÉNY Tervez van alakít vonalak -ból hasznos tárgy használ a anyag és worksmanship -ból mindennapi.
slukk- Fényesre políroz: Tavasz 2011. Felfújható... könnyű -hoz hordoz... könnyű -hoz szállítás és hajón szállít Felfújható tervez? Slukk- Fényesre políroz Tervez birtokol elvett a dolgozik távoli -ból -a hát -val -uk újító ütés- megjelöl stílus. Jön lát hogyan ők felfújó -unk perspektíva -ból korabeli művészet!
jég Szobrászok Gyönyörködtet. Tél 2010 - gyönyörködtet van a szó, részére ez bemutat -ból dolgozik -ból a legkellemesebb jég szobrok -ból utolsó három évvel ezelőtt -ban Antarktisz... hol a jég van bőséges és a működő etika erős és erélyes.
Dávid Tintázott Bevallás -ból egy Megjavult Aratás Antropológus. címet viselő 'A Tökéletes Költő ez magnum opusz -nél KICSI költő koszorús költő hangok a kiált a megőrzés -ból Antarktisz béke, mint a egyetlen szárazföld ( vagy hely, azért anyag) amit emberi létezők volna soha foglalt háborúban.
Olaf Szeptember 16, 2010- Október 29, 2011 Hajón a Királynő Mária, Svájci művész Olaf Breuning, most kiindulópontul szolgáló New Yorkban Város, kikutat egyszerű téma átmenő a közeg -ból odaad rajzolók... rövid idő kereszteződés a Atlanti-.
egy Ringat és egy Kemény Hely Folyamatos EGY Ringat és egy Kemény Helyvan -unk klasszikus és világ renownexhibit  -ból sziklák és ásványi anyagok szerte a világról. Több mint csak birthstones! Sok példák válogatott mellett AU tanszék rövid idő utazótáska -ban Illínium.
történelem előtti Szörnyek, Dinoszauruszok és Állatok- Folyamatos Uant Őslénytan -ban tett! Lát -unk a leg--bb népszerű bemutat, -ban conjuction -val a Nat. Hst. Múzeum, felvázoló Paleozoikus Szörnyek, Mesozoic Dinoszauruszok és Cenozoic Állatok. Csontváz van összehasonlítva -val minták -ból legutolsó adat -ra mi a állat úgy nézett ki mint életben.
látszó Hát 2007. - Jaworski belép levegőbe feljegyzés egy sarc és egy belenéz a tükör- egy dolgozik leleplező és megerősödő -a tulajdonos határozat és identityalongside  tényezők gyártás megjelöl a folyás -ból tapasztalat.
utolsó határok November 18, 2006- Január 14, 2008. A téma -ból levegő és hely megy együtt- repüléstan és űrhajózás. -ból -műves Fivérek -ban 1903 a holdra Leszállás -ban 1969, -hoz 21st Évszázad. A nagyobb pillanatok -ban repülés van betokosodik -ban Utolsó határok

UANT Botannical Kert- Folyamatos. A gyönyörű kert amit van helyezkedő itt -ra egyetem területe, fűtött -nél egyetem területe fűtés rács, és egy látvány amit nem tud lenni eltévesztett! Tart -hoz lát mind egyes Antarktisz letelepít, és azok -ból más szárazföld ugyancsak.