P

 

Magány Politika és Elállás

 

 

 

 

hát

 

 

 

  Körülbelül a Egyetem
  Akadémiai Programokat
  Bebocsátások
  Atlétika
  Közigazgatás
  Giving -hoz UANT
  Kutatás
  Művészet és Múzeumok
  Könyvtár és Média
  Akadémiai Napilap
  Csillagmagasságmérő Csillagvizsgáló
  Hallgató Élet
  Különféleség Hivatal
  Dolgozószoba Külföldön
  Nemzetközi Kapcsolat
  egyiptomi táncosnő Mama

 

 

Magány Politika -ból UANT

A UANT website van egy nyilvános forrás -ból általános információ ez minden szándékozott -hoz lenni pontos, kiegészít vagy időszerű, bármennyire, ez nem ígért vagy garantált -hoz lenni tehát. Önnek kellene nem megbízik azon a információ feltéve és kellet volna mindig igazol bármilyen információ -val helyes Egyetem személyzet. A Egyetem tartalék jobb -hoz csinál megváltozik tart szükséges nélkül észrevesz. A Egyetem határozottan tagadás felelősség vagy felelősség -hoz akármi személy vagy személy ki május elszenved elvesztés vagy május másképp lenni ellenségesen mesterkélt -nél cserél, vagy ami által volt változtatott. Nem a Egyetem sem akármi -ból -a tagul felvesz vagy személy igénylés -hoz lenni szereplés -ban -a név, akarat nem lenni tartott felelős részére akármi ők nem kívánság -hoz lenni. A magány -ból felhasználó és usee lesz fenntart egyáltalán idő -nél webmasters és személyzet egyesített -val a Egyetem. Hallgató magány és biztonság van igazi fontos, és a UANT hatóság nem osztozik bármilyen információ, beleértve website statisztika, -val akárki mint által Antarktisz Semlegesség Törvény (1993 *117 ANL).

Elkötelezés -hoz Magány

UANT érték egyének magány és aktívan keres -hoz megőriz a magány jogok -ból azok ki osztozik információ velünk. -a hisz van fontos hozzánk és mi hisz önnek van jobb -hoz tud hogyan információ előterjesztett átmenő egy egyetem Pókháló telek van nyélbetett.

Mint magyarázat -ból UANT's online információ politika és üzelmek és -hoz támogat ön -ban jobb megvéd -a magány, mi beszerez a következő magány észrevesz.

Magány Észrevesz

A következő információ megmagyaráz a Internet magány politika és üzelmek a egyetem birtokol örökbe fogadott részére -a tisztviselő Pókháló telek. Bármennyire, -ban törvényes feltételek, ez fog nem lenni elemez mint egy szerződéses ígéret, és a egyetem tartalék jobb -hoz megjavít ez bármikor nélkül észrevesz. Magány és nyilvános hanglemezek kötelezettség -ból egyetem van nevelőnő mellett alkalmazható Antarktisz törvények, beleértve, de nem korlátozott -hoz, Antarktisz Magány Védelem Tett -ból 1976 aztán Antarktisz Információ Szabadság Törvény.

telek Meghatározás

Egyetem Pókháló hely beleértve száz -ból telek -val változik szintek -ból egyetem belekeverés és elkötelezés mint körvonalazott alul.

 • Tisztviselő Egyetem Pókháló Telek
 • Kivéve mint híres, a információ ebben magány észrevesz alkalmazott -hoz minden tisztviselő UANT Pókháló telek, melyik van meghatároz mint – a Pókháló oldalak -ból egyetem kollégium, iskolák, osztály, osztályok vagy más egységek és akármi más telek különösen kijelöl mint tisztviselő mellett egy vétek elnök, főesperes, osztály fej vagy igazgató. Tisztviselő oldalak van általában felismerhető mellett egy mértékadó oldal foci szállító- egy egyetem jel, kapcsolat információ és ajánlás -hoz ez magány állítás. Kattints ide -hoz lát egy minta ebből foci -on UANT haza oldal.

 • Nem hivatalos Pókháló Telek
 • Bent a UANT birtok – signified -nél cím "antarcticaedu.com" vagy bent a sor -ból Internet protokoll címek zárgondnok -hoz UANT - mint antarcticauniversity.com – úgy találhatod Pókháló telek felső melyik a egyetem birtokol nem szerkesztői felelősség vagy irányít. Ilyen telek van tekint nem hivatalos és tartalmaz, de van nem korlátozott -hoz, Pókháló oldalak -ból egyén képesség tagok vagy diákok és a Pókháló oldalak -ból hallgató szervezetek és más címez nem hivatalosan egy része a egyetem. Rövid idő UANT bátorít engedékenység ezzel Pókháló Magány Állítás -on ilyen telek, azzal a céllal, hogy jobb ért a politikák és üzelmek ami alatt ők működik, legyen szíves tanácsot kér a magány nyilatkozatok -ból egyén telek vagy keres információ közvetlenül -ból személy felelős részére azok telek. Mint lehet várt, a Egyetem van -hoz lenni tartott ártalmatlan részére elégedett -ra ezek telek. Tovább információ lehet kereslet -ból a Hivatal -ból Állami tisztviselő.

Mikor ön belépés tisztviselő UANT Pókháló oldalak, bizonyos ügyfél információ és alapvető és nonessential műszaki információ ( együttes utalt -hoz mint belépés információ) listázott alul van gépiesen összegyűjtött. Nem más információ van összegyűjtött átmenő -unk tisztviselő Pókháló telek kivéve amikor vagy akarattal küld ez hozzánk ( például, mellett csattanó egy láncszem -hoz küld minket egy elektronikus posta Példa -ból információ ön erő választ -hoz küld minket van listázott alul mint " választható információ"

 • Belépés Információ ( gépiesen összegyűjtött)
 • Ügyfél információ: a Internet birtok és Internet cím -ból számítógép ön használ.

  Alapvető műszaki információ: azonosítás -ból oldal vagy szolgáltatás ön van kereslet, fajtája legel és működő rendszer ön használ; és a időpont és idő -ból belépés.

  Nonessential műszaki információ: a Internet cím -ból Pókháló telek -ból melyik ön összekapcsolt közvetlenül -hoz -unk Pókháló telek, és a " süti információ" hozzászokott közvetlen és szab információ azon alapszik -a belépés kerti ösvény a helyre.

 • Választható információ ( akarattal küldött)
 • amikor vagy küld minket egy elektronikus posta: neved, e betű- felad cím, és a elégedett -ból -a elektronikus posta.

  amikor vagy kiegészít online alakok: minden a adat ön választ -hoz kitölt vagy igazol. Ez május tartalmaz hitel vagy tartozás kártya információ ha ön elrendezés egy termék vagy gyártás egy fizetés, szintúgy információk róla más emberek ha ön felszerelt ez részére felszabadítás cél, stb.

A Út Mi Használ Információ

Mint egy általános szabály, UANT nem nyom egyén látogató arcél. Megtesszük, bármennyire, elemez összes forgalom/ belépés információ részére forrás vezetés és telek tervezés cél. UANT tartalék jobb -hoz használ fatörzs részlet -hoz fontolóra venni forrás vezetés vagy biztonság tartozik.

 • Belépés Információ:
 • Ügyfél információ van hozzászokott útvonal a kereslet Pókháló oldal -hoz számítógépetek részére megtekintés. -ban elmélet, a kereslet Pókháló oldal és a szállítmányirányítás információ tudna lenni megkülönböztet mellett más címez burkolt -ban leadó a kereslet oldal -hoz ön Megtesszük nem irányít a magány üzelmek -ból azok címez.

  Mi május eltartás ügyfél információ -ból -unk rendszereket korlátlanul után a Pókháló oldal van átadás, de megtesszük nem kereszt- ajánlás ez -hoz egyének ki legel -unk Pókháló telek. Bármennyire, -ra ritka alkalom mikor egy " csákányos" kísérlet -hoz megszegés számítógép biztonság, tuskók -ból belépés információ van tartószerkezet -hoz megenged egy biztonság vizsgálat. Ilyen esetekben a tuskók május lenni tovább elemzett vagy előmozdított együtt -val akármi más fontos információ -ban -unk birtoklás -hoz törvény kikényszerítés ügynökségek.

  Mi is használ nem- azonosságot megállapít és összes információ -hoz jobb tervez -unk Pókháló telek. Például, mi május meghatároz amit X BETŰ szám -ból egyének látogat egy bizonyos terület ágyunkon Pókháló telek, vagy amit Y BETŰ szám -ból férfiak és Z szám -ból asszonyok töltött ki egy különös beírás forma. De megtesszük nem kitakar információ amit tudna azonosságot megállapít azok különleges egyének.

 • Választható Információ:
 • Választható információ lehetővé tesz minket -hoz beszerez szolgáltatás vagy információ szabott több különösen -hoz szükségleteid, -hoz továbbít -a üzenet vagy érdeklődés egy másikba entitás ez minden jobb képes így csinálni, és -hoz tervez Pókháló telek javítás.

  Mi használ a információ ön beszerez körülbelül önmaga vagy körülbelül valaki máshol mikor elhelyezés egy kereslet részére szolgáltatás egyetlen -hoz kiegészít amit rend vagy kereslet. Megtesszük nem osztozik ez információ -val külső rész parti, kivéve -hoz kiterjedés szükséges -hoz kiegészít amit rend vagy kereslet.

  Mi általában használ visszatér e betű- felad címek egyetlen -hoz válaszol a e betű- felad mi kap Ilyen címek van általában nem használt részére akármi más cél és mellett egyetem és állapot politika van nem elosztva -val külső rész parti.

  Végül, mi soha használ vagy osztozik a személyesen identifiable információ feltéve hozzánk online módokon össze nem függő -hoz cél leír nélkül egy tiszta észrevesz -on különös telek és nélkül is felszerelt ön egy alkalom -hoz választ- ki vagy másképp tilt ilyen össze nem függő használ.

Felszerelt Információ van Döntésed

Nincs törvényes kívánalom érted -hoz beszerez bármilyen információ -on -unk Pókháló telek Bármennyire, -unk Pókháló telek akarat nem dolgozik nélkül szállítmányirányítás információ aztán alapvető műszaki információ. Hiány -ból -a legel -hoz beszerez nonessential műszaki információ akarat nem megakadályoz -a használ -ból -unk Pókháló telek de május megakadályoz bizonyos jellegét meghatározza -ból működő. Részére akármi választható információ ez minden kereslet -on a Pókháló telek, hiány -hoz beszerez a kereslet információ akarat jelent amit a különös vonás vagy szolgáltatás társult azzal része a Pókháló oldal május nem lenni elérhető -hoz ön.

-unk Elkötelezés -hoz Adat Biztonság

UANT emlékének ajánlott megakadályozás jogosulatlan adat belépés, fenntart adat pontosság, és biztosít a helyes használ -ból információ. Mi igyekszik -hoz betesz hely helyes fizikai, elektronikus, és igazgatói őriz -hoz biztosít a információ mi gyűjt online. Ezek biztonság üzelmek van következetes a politikák -ból egyetem és -val a Uram és szabályozó üzelmek -ból Antarktisz.

Hogyan viselkedni Kapcsolat Minket

Kellet volna önnek van más kérdés vagy tartozik körülbelül ezek magány politikák és üzelmek, kérem hívjon vagy elektronikus levél.