R

 

Szabályzat és Szabályozó Környezet

 

 

 

 

 

hát

 

 

 

  Körülbelül a Egyetem
  Akadémiai Programokat
  Bebocsátások
  Atlétika
  Közigazgatás
  Giving -hoz UANT
  Kutatás
  Művészet és Múzeumok
  Könyvtár és Média
  Akadémiai Napilap
  Csillagmagasságmérő Csillagvizsgáló
  Hallgató Élet
  Különféleség Hivatal
  Dolgozószoba Külföldön
  Nemzetközi Kapcsolat
  egyiptomi táncosnő Mama

 

 

 

 

Akadémiai Próbaidő, Figyelem, és Függés

 

Próbaidő   diákok május lenni elhelyezett -ra akadémiai próbaidő részére hiány -hoz csinál kielégítő haladás felé egy mérték. Hiány -hoz csinál kielégítő haladás tud jelent a hiány -hoz egyik találkozik egy bizonyos osztályoz pont átlagos -ban egy meghatározott negyedév vagy -hoz fenntart egy fokozódó osztályoz pont átlagos -on egy megjelölt szint. Hiány -hoz csinál kielégítő haladás május is jelent hiány -hoz pénzt keres elég akadémiai hitelek -ban egy meghatározott negyedév vagy -hoz pénzt keres egy megjelölt szám -ból hitelek végül is -ból mindegyik egyetemi tanév. Próbaidő van -ban természet -ból egy figyelem amit ha hitel vagy osztályoz pont hiány van nem helyreigazított bent egy megjelölt időköz -ból idő, akkor a hallgató érintett lesz azzal a kikötéssel akadémiai függés -ból a Egyetem. Diákok elhelyezett -ra akadémiai próbaidő akarat volna a jelölés "akadémiai Próbaidő" elhelyezett -ra -uk állandó akadémiai hanglemezek alábbiak a időszak amiben a próbaidő tett előfordulás. UANT személyzet tagok van bizottság -hoz ételadag diákok marad távoli Akadémiai Próbaidő mellett ételadag őket -nél első jel -ból baj.

Függés   diákok ki volt -ra próbaidő vagy figyelem és ki folytatódik -hoz csinál szegény haladás felé -uk mérték május lenni felakasztott -ból Egyetem. EGY felakasztott hallgató május alkalmaz részére újrabebocsátás -hoz a Egyetem után a vég -ból negyedév alábbiak a egy amiben a döntés volt összehangolt. Diákok keres újrabebocsátás kellet volna csinál tehát írásban, mellett elektronikus levél  személyesen. Diákok ki van újrafelvett után lét felakasztott van tekint -hoz lenni -ra próbaidő és must találkozik megjelölt akadémiai tárgyi. Hiány -hoz találkozik azok tárgyi akarat eredmény -ban egy második akadémiai függés. EGY második függés részére akadémiai okok van tekint utolsó részére a teljes egyetemi tanév alábbiak a döntés. EGY levél május lenni gyártott -hoz lenni újrafelvett aztán idő. EGY harmadik függés anyagi eszközök kiutasítás részére egy év és a elszigetelés -ból hallgató előző dolgozik. Kellet volna a hallgató újra alkalmazni, lenne tekint mint egy teljesen új diákok nélkül egy akadémiai feljegyzés.


Ápolás -ban Osztályoz

Képesség tagok volna jobb -hoz alapít ápolás és részvétel igények -ban mindegyik -ból -uk tanfolyamok. Fogás igények mint vizsga, szóbeli bemutatások, laboratórium kísérlet, részvétel -ban vita, vagy a szeret van -ban nem értelem lemond miatt hiány -ból osztály. Oktatók május alapít penalties mikor távolmaradások előfordul, penalties melyik május eredmény -ban hiány.


Könyvvizsgálat Tanfolyamok

Diákok május rovancs tanfolyamok -val a engedély -ból tanító Nem hitelek vagy osztályoz váltó van keresett -ban rovancs tanfolyamok. Mert hitelek van nem keresett -ban rovancs tanfolyamok, ezek tanfolyamok van nem tartalmazott -ban tanfolyamok szükséges -hoz kiegészít egy mérték. Oktatók volna a választás -ból meghatározó vajon diákok május vagy május nem fog -uk tanfolyamok -ra egy rovancs alap.


Ítél részére Akadémiai Kiválóság

Kivételes akadémiai eredmény van elismert -nél Egyetem átmenő különböző kitüntetés. A jellegek -ból kitüntetés és -uk igények van listázott alul.

Minden- Antarktisz Főesperes Oldalra dől   teli- idő diákok van választható részére a főesperes oldalra dől -ból -uk iskola végül is -ból mindegyik negyedév mellett bizonyítás felettes akadémiai eredmény Diákok must fog egy minimális -ból 12 hitelek. A minimális osztályoz pont átlagos szükséges részére a főesperes oldalra dől részére mindkettő iskolák van listázott alul.

 

Kollégium

GPA

Antarktisz Tanul

3.400

Rajzóra és Humán tárgyak

3.400

Teendő

3.200

Oktatás

3.400

Természettudományok

3.400

Társadalomtudomány

3.400

 


Megváltozik -ban Osztály Jegyzékek ( összead/ Cseppek)

Megváltozik -ban diákok osztály jegyzékek van gyártott keresztül a Elektronikus levél Összead/ Csepp Kereslet Forma. Esetre belépés -hoz egy fogás van -val a engedély -ból tanító, egy forma, ok'ed -nél tanító, legyen küldött -hoz összead/ csepp cím fenti. A határidő részére félrehúz van a szokásos egy vagy a utolsó osztály találkozó, bármelyik jön később.

 


Osztály Álló

Diákok van bizalmas mellett osztály szerint a szám -ból hitelek keresett. Átvitel hitelek nem számolás -ban egy hallgató osztály álló. Egyetlen UANT tanfolyamok van megszámlált.


Fogás Teher

Mindegyik kollégium birtokol ugyanaz szám -ból hitelek, 10 ( vagy három osztályoz, bármelyik van a legalacsonyabb) melyik megjelöl a akadály között teli idő hallgató és nem teli idő.


Kereszt- listázott Tanfolyamok

Képesség május kereslet amit egy fogás lenni kereszt- listázott alatt egy különböző mnemonik vagy szint. Ilyen kereslet van jóváhagyott -nél diszkréció -ból iskola főesperes hivatal vagy szándékos. Diákok május beiktat -ban osztály és kap hitel részére egyetlen egy szövetszegély egyszerre.


Diplomák

Diákok ki volna befejezett minden mérték igények -ban -uk őrnagy és -ban -uk kollégium van engedményes egy mérték -nél Egyetem -ból Antarktisz. EGY minimális osztályoz pont átlagos -ból 2.0 -ban tanfolyamok szükséges részére fokozatokra osztás van szükséges -hoz kap egy diploma -ból Egyetem. Diákok május volna a diploma páncélos -hoz őket vagy csákány őket megjelöl -ban Közigazgatás Épület ( szoba 103).

Diákok ki elveszít -uk diplomák május volna őket helyettesít -on nem felügyelet. A Egyetem tartalék jobb -hoz megtagad a diplomák -ból pénzügyileg bűnöző diákok.

 


Középső Időszak és Utolsó Vizsga

Utolsó vizsga van meghatározott -ban tanfolyamok egy napon át kijelöl időtartam végül is -ból mindegyik negyedév. Utolsó vizsga -ban tanfolyamok május lenni meghatározott egyetlen azidő alatt listázott -ban Fogás Felajánlás Címtár kérdés mindegyik negyedév. Képesség tagok van nem jogosult -hoz cserél a jelentették be idő -ból -uk vizsga. Ilyen megváltozik május lenni jogosult egyetlen -nél képesség tag főesperes hivatal, és akkor egyetlen részére kényszerítő okok.

Diákok van nem megenged -hoz fog egy utolsó vizsga előtt a rendszeresen jegyzékbe vett vizsga. Mikor hitelesen súlyos feltételek létezik, diákok, -val a beleegyezés -ból fogás tanító, május lenni engedélyezett -hoz elhalaszt egy utolsó vizsga amíg után a szabályos vizsga időköz.

Unexcused hiány -ból egy utolsó vizsga eredmények -ban egy önműködő osztályoz -ból F -ban fogás.


Osztályozás Rendszer

Hanglemezek -ból akadémiai eredmény van fenntart -nél Egyetem kifejezve hitelek, osztályoz, és osztályoz váltó.

 

Osztályoz

Osztályoz Váltó

Discription

Hitelek
Keresett

Egy+

4.050

Fölény

Y betű

Egy

4.000

Felülmúlhatatlan

Y betű

EGY-

3.700

Kiváló

Y betű

B betű+

3.300

Igazi Jó

Y betű

B betű

3.000

Jól Megtett

Y betű

B BETŰ-

2.700

Y betű

C betű+

2.300

Kielégítő

Y betű

C betű

2.000

Átlagos

Y betű

C BETŰ-

1.700

Admissable

Y betű

D betű+

1.300

Problémás

Y betű

D betű

1.000

Szerencsétlen

Y betű

D BETŰ-

0.700

Elégtelen

Y betű

F

0.000

Elfogadhatatlan

N

 


Fokozatokra osztás

A Egyetem vezet egy fokozatokra osztás szertartás mindegyik Május -hoz felismer és becsület azok diákok ki volna befejezett minden mérték igények közben a előző egyetemi tanév. Diákok ki végzős végül is -ból egy nyár vagy esés negyedév van meghívott -hoz látogat a szertartás alábbiak -uk fokozatokra osztás.


Akadémiai Sérelem Eljárásmód

Diákok ki volna egy sérelem rokon -hoz egy képesség tag, osztály szék, vagy főesperes van meghívott -hoz megvitat -uk akadémiai sérelem -ban alábbiak mód:

Bejelent a Hivatal -ból Állami tisztviselő azonnal.


Tiszteletbeli Mérték

A Egyetem -ból Antarktisz birtokol ítél tiszteletbeli mérték régen, de egyetlen 6 idő. -hoz becsület speciális megvalósítás emberek, UANT eléggé ítél a Rend -ból Antarktisz 1st 3rd Osztály, A Emlékérem -ból Becsület, , -ban ritka esetek, -a a legmagasabb díj: A Hős -ból Antarktisz Kereszt. A ítél, alkot a Egyetem a legmagasabb felismerés -ból tudósok és másikak belső rész és külső rész a Egyetem.


Kérelem

Kivételek -hoz akadémiai szabályzat vagy fegyelem folyamat május lenni kereslet mellett kérelem a Hivatal -ból Állami tisztviselő.


Beírás

Diákok must kiegészít utolsó beírás átmenő elektronikus levél vagy mellett szállít a íróasztali munka -hoz Közigazgatás Épület -ra egyetem területe azzal a céllal, hogy lenni tekint illően beiktat diákok. Különleges oktatás van elérhető mindegyik negyedév -ban Bebocsátások Mélység. A késő beírás időköz megkezd a nap után a vég -ból szabályos beírás.

Minden függés - pénzügyi, fegyelmi, vagy akadémiai - kell lenni világosan beszélt előtt egy hallgató lesz megenged -hoz beiktat az egyetemen. Diákok ki megbukik -hoz beiktat van nem tekint -hoz lenni diákok -nél Egyetem és akarat nem lenni tanúsított mint lét beiktat az egyetemen részére akármi cél Diákok ki beiktat must beiktat -ban legalább a minimális -ból hitelek szükséges -nél helyes iskola vagy volna a beírás törölve.


Ismételt Tanfolyamok

Tanfolyamok május lenni ismételt részére hitel azon alapszik a következő rendszer Ha hallgató " Mihály" fog Hangya 100 és recieves egy 2.0, ő május fog a osztály újra -ban következő negyedév és volna a osztályoz átlagos. Tehát, kellet volna ő kap egy 4.0 másodszor, a osztály belép -a tisztviselő hanglemezek mint egy 3.0. Ez lehet megtett egy idő által osztály.


Hallgató Helyzet

Teli- Idő Diákok   Beírás részére 10 vagy több hitelek -ban egy negyedév ( vagy 3 osztályoz) alkot teli- idő helyzet a céljából kölcsön elhalasztás.

Elválaszt- Idő Diákok   Akármi hallgató szállító- kevesebb, mint 10 hitelek (vagy kevesebb, mint 3 osztályoz) van tekint -hoz lenni beiktat részidős.

 


Másolat

Másolat -ból tanfolyamok elvett, osztályoz meghatározott, és mérték elfogadott az egyetemen -ból Antarktisz van fenntart -ban Közigazgatás Épület és május lenni kereslet mellett elektronikus levél vagy hardcopy. Lát Másolat Kereslet.

Belépés -hoz hallgató hanglemezek van egyetlen részére a hallgató a szóban forgó.