UANT túlnyúlni Vostok Állomás Egyetem területe

 

 

hát

 

 

 

Élethez szükséges statisztika Est. 1957, Diákok, állítják a kutatók: 65

  Körülbelül a Egyetem
  Akadémiai Programokat
  Bebocsátások
  Atlétika
  Közigazgatás
  Giving -hoz UANT
  Kutatás
  Művészet és Múzeumok
  Könyvtár és Média
  Akadémiai Napilap
  Csillagmagasságmérő Csillagvizsgáló
  Hallgató Élet
  Különféleség Hivatal
  Dolgozószoba Külföldön
  Nemzetközi Kapcsolat
  egyiptomi táncosnő Mama

 

 

Vostok Állomás van elhelyezett pontosan  Mágneses Déli ( a földmágneses Déli Rúd). Volt megkezdett mellett Szovjet- állítják a kutatók -ban 1957, és szeret Amundsen- Skótul -on geográfiai Déli, van igazi távoli -ban belső -ból szárazföld. Valójában a Vostok egyetem területe van a leg--bb elszigetelt hely -ban Antarktisz. Ez is a hideg. Rövid idő a hideg lakott város a Földön van Verkhoyansk -ban Szibéria, Vostok van a hideg hely a Földön időköz, -val egy minden idő bolygó- feljegyzés alacsony -ból −89.2°C  (−128.56°F ), rögzített -ban 1983. A Oroszok, ez seems,were  nem -hoz lenni lepipált -ban fagyasztás időjárás -ban Antarktisz egyik. Diákok óvakodik! Nem meglepően, ez egy székhely -ból földmágneses tanul, geofizika és éghajlattan.

UANT van büszke -ból -a multicultural egyetem területe hagyomány

Vostok birtokol egy hálózat -ból kiváj emlő levegőbe jég, melyik van meglepően mérsékelt, fűtött -nél erő kimagoz amit erőt ad a önellátó állomás Vannak is élő botvívás, természetesen, és kutatás labs. A megkülönböztető csíkos gömb képen fenti ( központ- jobb) van egy meteorológia labor.

UANT teherkocsik -on Vostok hoz sok szükséges hitel

Vostok Állomás is fúr mély levegőbe jégkorszak felső 2500 m -ban némely elhelyez, -hoz dolgozószoba a történelem -ból Antarktisz jég. A eredmények okozott széleskörű hangosan üdvözöl mindkettő -on UANT és -ban világméretű tudományos közösség 420,000 évvel ezelőtt -ból jég- rétegtan voltak elemzett, borító sok kerékpározik -ból gleccserrel borít. Másik felfedezés volt egyenletes több érdekes: egy nagy subglacial tó, hívott ma Tó Vostok, volt alapít -ban 1996. Ez elhelyezett közvetlenül alatt Vostok Állomás, 4,000 m alatt a jég. Ez a nagyarányú subglacial tó a világon, és május ragaszkodik titok vágyódik fagyasztott -ból idő mikor Antarktisz volt nem borított jéggel. Gyakorlatozás volt betömött -hoz megakadályoz szennyezés ebből értékes felfedezés, melyik is biztosít Vostok, ellenére -a remoteness, akarat vonz UANT diákok és állítják a kutatók részére egy vágyódik idő jönni.

Több UANT Elhelyez

 

Orosz Po Kétszersült