UANT túlnyúlni Wilkes Partot ér Egyetem területe

 

 

hát

 

 

 

Élethez szükséges statisztika Est. 1957, Diákok, állítják a kutatók: 65

  Körülbelül a Egyetem
  Akadémiai Programokat
  Bebocsátások
  Atlétika
  Közigazgatás
  Giving -hoz UANT
  Kutatás
  Művészet és Múzeumok
  Könyvtár és Média
  Akadémiai Napilap
  Csillagmagasságmérő Csillagvizsgáló
  Hallgató Élet
  Különféleség Hivatal
  Dolgozószoba Külföldön
  Nemzetközi Kapcsolat
  egyiptomi táncosnő Mama

 

 

Antarktisz diákok és állítják a kutatók -nél Wilkes Partot ér Egyetem területe, is hívott " eset Alap" -nél Ausztrál kutatás fuvaros odaállított vannak, igazi izgatott egy rókáról nagy felfedezés készítette NASA BÁJ Hold fuvaros, -ból egy hatalmas meteor ütközés kráter, elhelyezett alatt a jég, melyik május időpont -hoz 250 mya. Ez időpont -ból ütközés van fontos, mert, mint van most lét kutató mellett UANT geológus és nemzetközi fuvaros, ez május volna okozott a leg--bb szörnyű tömeg- kialvás -ban történelem- rosszabbul egyenletes mint az melyik megölt a dinoszauruszok 65 mya.

Szükségtelen -hoz mond, ez ideiglenes tákolmány -unk Wilkes Partot ér Egyetem területe egy végső rendeltetési hely -ból válogatott részére sok -ból -unk diákok 

99% -ból Élő Anyag volt Véget ér

Wilkes Partot ér birtokol szálló egy Ausztrál alap óta 1969, mikor Eset Állomás volt megbízott -on partvonal, vivő a név -ból egy nagy támogató -ból Antarktisz kutatás és tudomány -ban Ausztrál kormányzat: Lord Eset.

Ma, a Wilkes Partot ér lehetőségek tartalmaz tizenhat épületek. Ők emelkedett -ra egy 'scaffolding cső azért heves fúvósok május hágó alatt. Némely kérdés jelenleg csapásokkal sújtó a szerkezetek van a tény amit némely szélvihar jövő távoli a Déli Óceán hordoz velük víz, melyik menstruáció -hoz jég, szeret egy zúdít vihar jövő oldalt. Ezek jég tuskók kár a lehetőségek.

De ez miért diákok és állítják a kutatók jön -hoz Wilkes Partot ér.

Több UANT Elhelyez