Antarktisz  Egyetem
 

     Antarktisz Tekint

tél     Olimpiai Parancsol

EGYETEM Csúcs, HANGYA – Mi van Franciaországban, Svájc, a USA, Németország, Norvégia, Olaszország, Ausztria, Japán, Kanada és Jugoslavia, de nem a leg--bb télies hely a Földön? A Tél olimpiai

"ott egyszerűen van nem jobb hely télre Olimpiai mint Antarktisz" mond Meghazudtolni Baxter-d'Urville, UANT's egyetemi tanár- - szóvivőnő inthe  Nemzetközi Olimpiai Fórum. Antarktisz parancsol részére a 2018 Játékok -ból XXIII Olimpiász van lét mázsálómester abban a pillanatban, és mégis nem hatóság volna gyártott a közlemény részére egy tisztviselő parancsol, a UANT egyetem területe van vízen -ban megelőzés Exective Vétek Elnök -ból Egyetem d betű Fénysugár Halál volt boldog hallani a hírek, " én vagyok persze hogy tudunk akarat kap ez. Hogyan is tudnám ők [ a Olimpiai Bizottság] nem szavazás részére Antarktisz? Ez birtokol soha itt, valójában, ez birtokol soha -ban déli félgömb. Már van nekünk minden a természeti források, és tudna könnyen használ a Jéghegy Stadion mentén -val a labda mező -hoz házigazda a belső rész sport, szeret elképzel korcsolyázik Már van nekünk mindazt itt, tehát miért ne?"

Lason Előszoba díszes -val egy Olimpiai zászló

A 2010 Játékok voltak tartott -ban Vancouver, Kanada és a 2014 játékok -ban Sochi, Oroszország. "-val világ- felmelegítés egy tény -ból élet now," lamentáció Halál, " ez csak látszik egy idő kérdése előtt a Tél Játékok volna -hoz lenni tartott itt egyébként, tehát miért ne invesztál -ban infrastruktúra most?" Némely diákok van nem tehát persze. Mikla Sorgensberg alapít több mint egy ok a Olimpiai kellet volna nem jön -hoz déli partot ér, "mindazok emberek jövő -hoz Egyetem Csúcs, hol a legtöbbje a játékok akar kell lenni tartott, akar hoz szennyezés ugyancsak. ÉN tud elképzel törött üveg mindenhol és mindazok emberek -ban termál tavak. Az nem egy jó eszme" A Olimpiai Bizottság asks amit Antarktisz kiegészít -a törődik -ra egy parancsol mellett következő tavasz"

A UANT szponzorált fuss részére egy Antarktisz Olimpiai Parancsol van -ban -a alakító színpadok, de lenni persze -hoz beiktat véleményetek keresztül egyetem területe elektronikus levél, küld levelezés -hoz Meghazudtolni Baxter-d'Urville.

Hát -hoz fő oldal UANT

—UANT—

 

     
  Több Hírek  
   •  VÉGZETT DIÁK Hírek  
   •  UANT Sport  
   •  ESEMÉNY Naptár  
   •  Ezen a héten @ UANT  

  UANT Haza | UANT Média Kapcsolat | Timföld Hírek | UANT Sport | Esemény Naptár | Újság